Cinci șoferi au rămas pietoni ieri

Poliţiştii formaţiunilor rutiere din întreg judeţul au acţionat şi în cursul zilei trecute pentru prevenirea accidentelor grave de circulaţie, sancţionând abaterile comise în trafic. Unele încălcări ale normelor rutiere surprinse de echipajele rutiere, întrunesc elementele constitutive ale unor infracţiuni, în consecinţă poliţiştii întocmind în aceste cazuri dosare penale.

politia_romanaUn asemenea caz este instrumentat de poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, care au oprit în trafic în cursul serii trecute, pe Podul Decebal, autoturismul condus de o tânără de 24 de ani, constatând în urma verificărilor că femeia avea permisul suspendat. Ioana C., din Satu Mare este cercetată pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea acestui drept.

Alţi cinci şoferi au rămas ieri fără permise, după ce au fost depistaţi de echipajele rutiere depăşind cu peste 50 km/oră limita de viteză legal admisă ori încălcând regulile de acordare a priorităţii altor vehicule. Măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice a fost aplicată şi în cazul a trei şoferi ce au fost implicaţi în evenimente rutiere soldate cu pagube materiale, dar nu s-au prezentat la unitatea de poliţie pentru întocmirea documentelor de constatare în termenul prevăzut de lege.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 19, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.