Incendiu provocat intenționat de proprietar, la o casă de locuit din Orașu Nou

În cursul nopţii trecute, în jurul orei 23.24, I.S.U. ”Someș” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Oraşu Nou.

incendiu4La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Oraşu Nou.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la acoperişul casei, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă. Salvatorii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de prorietar, prin folosirea intenţionată a sursei de aprindere cu scopul de a genera un incendiu.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi au fost distruse, construcţia din lemn a acoperişului, elemente de mobilier, aproximativ doi metri cubi de scândură şi alte materiale textile. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 24, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.