Karate: CSM Satu Mare participă la Cupa Internațională „Banzai” de la Arad

În acest week-end, la sala de sport a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad se va desfășura Cupa Internațională „Banzai”, una dintre cele mai prestigioase competiții de karate din țară, unde sunt asteptați, conform organizatorilor, peste 700 de sportivi de la cluburi din Italia, Serbia, Slovacia, Ungaria, Polonia şi România.

karate10Pe tatami vor urca sportivii conduși de antrenorul Mihai Hanga: la seniori Florin Curileac, Igor Bălăcescu, Nicolae Kovacs, Florin Mihali; la juniori Răzvan Tinca și Daiana Vancsa, iar la cadeți Patrick Burya, Alin Rîșnoveanu și Dorin Panescu. Pe lângă lotul mai sus amintit vor participa și un număr de 17 copii din pepiniera clubului sătmărean.

Este ultimul test înainte de Campionatul Național care va avea loc în perioada 11-13 martie la Cheile Grădiștei (județul Brașov), unde sportivii de la CSM Satu Mare au de apărat titlurile naționale câștigate anul trecut.

În urma rezultatelor obținute la campionatul național se va face selecția pentru lotul care participă la Campionatul Mondial din luna iunie, organizat în Dublin, Irlanda.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 29, 2016. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.