Au început înscrierile pentru ediția a noua a Concursului „Tip Top Prichindel” la Carei

Centrul Cultural al Municipiului Carei, cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport din cadrul Primăriei Carei, organizează cea de-a noua ediţie a Concursului „Tip Top Prichindel” . Evenimentul se adresează preșcolarilor și copiilor din ciclul primar.

afis tip top prichindel 2016 regio FINEdiția din acest an se va desfășura pe două secțiuni: Recitare, Interpretare vocală. Un concurent se poate înscrie la o singură secțiune, iar evoluția acestuia nu trebuie să depășească trei minute. La secțiunea Recitare, concurenții vor pregăti o poezie sau un text la alegere, iar concurenții înscriși la Interpretare vocală vor cânta acapella (fără negativ), o piesă la alegere.

Lista cu copiii care vor participa la concursul Tip Top Prichindel trebuie expediată până la data de 22 martie 2016, la Centrul Cultural al Municipiului Carei, lângă Teatrul Municipal, pe str. Iuliu Maniu, nr. 12-14 sau prin e-mail, pe adresa culturacarei@yahoo.com.

Concursul Tip Top Prichindel va avea loc în sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei, în 29 martie 2016 de la ora 17.00, pentru copiii de grădiniță și clasa pregătitoare. Concursul pentru clasele I-IV se va desfășura în 30 martie 2016, ora 17.00, în aceeași locație.

Mai multe informații se pot obține la 0745-675-240 – Raluca Păvăluc, 0742-021-668 – Geta Vandici sau 0261-865-006 – Centrul Cultural Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 1, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.