Eveniment rutier între localitățile Moftin și Păulean. O căruță a fost acroșată

În data de 01.03.2016, în jurul orelor 08.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean a fost sesizat despre producerea unui eveniment rutier, între localităţile Moftin şi Păulean.

caruta-1352806218La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un autotren, care se deplasa dinspre Carei spre Satu Mare, nu a respectat o distanţă laterală suficientă în momentul în care  s-a angajat în depăşirea unei căruţe, astfel că a acroşat-o. Conducătorul TIR-ului şi-a continuat drumul fără a opri la locul incidentului, iar căruţaşul, marcat de eveniment, nu a putut da nici un fel de detaliu despre vehiculul care l-a acroşat.

În urma măsurilor dispuse, de instituire a unor filtre pe principalele drumuri din judeţ, în jurul orelor 15.30, pe D.N. 19 A, a fost identificat un autotren care prezenta urme  compatibile cu cele prelevate de la locul accidentului.

Astfel, principalul bănuit de producerea accidentului, a fost identificat în persoana numitului Istvan H., de 42 de ani, cu domiciliul în Ungaria, care se afla la volanul autotrenului.

Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale, iar în situaţia în care rezultatul verificărilor va certifica autorul, acesta va fi sancţionat contravenţional. Ca măsură complementară, îi va fi reţinut permisul de conducere pentru nerespectarea prevederilor legale cu privire la depaşirea vehiculelor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 1, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.