Patru bărbați, prinși în zona Sătmărel în timp ce transportau lemne furate

Având ca prioritate prevenirea şi combaterea transportului ilegal de material lemnos, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au acţionat, în cursul zilei de ieri, în fondul forestier din zona localităţii Sătmărel.

furt_lemne1-740x360Astfel, pe o stradă laterală din localitate, poliţiştii au oprit pentru control patru căruţe care transportau material lemnos. Toţi cei patru căruţaşi, respectiv Bogdan B., Florin C., din Sătmarel, Attila C. şi  Robert C., din Satu Mare, nu au putut prezenta documente legale de provenienţă pentru lemnul transportat.

Cu sprijinul specialiştilor Gărzii Forestiere Judeţene Satu Mare, s-a stabilit că este vorba despre o cantitate totală de 8,32 mc. material lemons de esenţă stejar, care a fost ridicată în vederea confiscării.

În conformitate cu  Legea 171/2010, fiecare dintre căruţaşi a fost sancţionat cu amenda de 2.000 lei, urmând ca în continuare să se efectueze cerectări cu privire la provenienţa materialului lemnos.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 1, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.