Doi agresori, cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe, la Supuru și Satu Mare

În cursul zilei de ieri, poliţiştii au fost solicitaţi prin SNAU 112, să intervină în două situaţii de agresiuni fizice, soldate cu interventii medicale.

agresorAstfel, în jurul orelor 21.00, un tânăr din comuna Supur a sesizat poliţia despre faptul că un văr de-al său a fost agresat de un consătean.

La faţa locului au intervenit poliţiştii Secţiei Rurale Tăşnad, care au stabilit că pe fondul unui conflict spontan, Sergiu O. de 22 de ani din comuna Supur l-a lovit cu pumnii la nivelul feţei şi capului pe Paul C. de 26 de ani.

Victima a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare, leziunile produse nu au necesitat însă şi rămânerea sub supraveghere.

Şi în municipiul Satu Mare a avut loc un incident asemănător, în care victima O. Pop de 44 de ani din Satu Mare a fost cea care a apelat SNAU 112, sesizând că a fost agresat fizic.

Cercetările au relevant faptul că pe fondul unor neînţelegeri cu Iosif R. domiciliat tot în Satu Mare, acesta din urmă i-a aplicat victimei lovituri în zona capului cu un corp ascuţit, provocându-i leziuni ce au necesitat transportarea acesteia la spital.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale în care agresorii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 1, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.