O nouă campanie inițiată pentru preșcolari și școlari, ”Vreau permis de biciclist!”

Campania ”Vreau permis de biciclist!” aflată la prima ediţie, este iniţiată de Fundaţia Maria şi Radio Transilvania Satu Mare în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare şi Inspectoratul Şcolar şi îi are în centrul atenţiei pe micii biciclişti. Perioada de derulare a campaniei este 1 martie-30 aprilie 2015.

copil-bicicleta-640x360Preşcolarii şi şcolarii sunt invitaţi la activităţi teoretice vizând regulile de bază pe care trebuie să le cunoască orice biciclist, acestea urmând a fi susţinute de organizatori în unităţile de învăţământ.

Teoria va fi urmată de o testare a cunoştinţelor teoretice dobândite în urma discuţiilor cu specialiştii, fiecare şcoală şi grădiniţă participantă, desemnându-şi reprezentanţii care vor participa la un concurs practic de biciclete ce va avea loc în perioada 18-22 aprilie 2016, în cadrul Săptămânii Şcoala Altfel.

Invitaţia oficială de participare şi înscriere la proiect a fost lansată de azi tuturor şcolilor şi grădiniţelor din municipiul Satu Mare, în funcţie de numărul doritorilor urmând a fi realizată planificarea activităţilor. Pentru înscrieri şi detalii, cadrele didactice sunt rugate sa contacteze Radio Transilvania Satu Mare, la telefon 0361401016 sau Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, la telefonul 0261807777 int. 20293 sau 20292.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 2, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.