Infracţiune de distrugere, lovire şi alte violenţe, produsă în trafic la Orașu Nou

parbÎn data de 01.03.2016, la orele 17.38, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat telefonic, prin apelul 112, de către o tânără din comuna Orasu Nou, despre faptul că în timp ce se afla ca şi pasageră în autoturismul condus de Robert B. prin localitate, au fost întâmpinaţi de către un grup de persoane şi atacaţi cu pietre.

Ajunşi la faţa locului poliţiştii au stabilit că Layoş V., de 35 ani, din Oraşu Nou, însoţit de cumnatul său şi alte persoane, au aruncat cu pietre in autoturismul aflat în mers, distrugându-i geamul lateral stânga şi parbrizul.

Cu una din pietre a fost lovit şi conducatorul auto, producându-i leziuni de natură a fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a fi nevoie de internare.

Evenimentul a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi, iar în prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care acesta s-a produs, identificarea tuturor celor implicaţi şi a gradului fiecăruia de participare, în dosarul penal constituit pentru savârşirea infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 2, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.