A furat energie electrică de la vecin, printr-o instalație improvizată

În cursul zilei de ieri, poliţiştii au fost solicitaţi de către o persoană să efectueze verificări, după ce a descoperit o instalaţie electrică improvizată, pornind din apartamentul ei.

contor-electricÎn data de 01.03.2016, s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Satu Mare, Corina F. din comuna Valea Vinului care a sesizat faptul că a descoperit o instalaţie electrică improvizată, pornind din apartamentul ei, pe care îl deţine în Satu Mare.

Suspiciunea de ilegalitate a survenit proprietarei după ce a constatat valoarea ridicată a facturii de energie electrică, în condiţiile în care în apartament nu locuieşte nimeni.

La faţa locului, s-a constatat că unul dintre vecini s-a racordat ilegal la rețeaua electrică printr-o doză dezafectată situată în peretele despărțitor al celor doua apartamente şi prin care vecinul Mircea S. ar fi sustras in mod repetat energie electrică de la apartamentul reclamantei, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 2, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.