Jandarmii asigură sâmbătă măsurile de ordine la meciul Olimpiei cu Universitatea Cluj

Jandarmii sătmăreni vor asigura măsurile de ordine la meciul dintre F.C. Olimpia Satu Mare şi Universitatea Cluj, meci ce se va disputa sâmbătă, 5 martie a.c, de la ora 11.00, pe stadionul “Olimpia” din Satu Mare.

jandarmJandarmii vor asigura condiţiile de securitate pentru participanţii la această manifestare sportivă, vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice, atât pe traseele de afluire şi defluire, cât şi în incinta arenei sportive şi vor oferi sprijin participanţilor, în toate situaţiile în care vor fi solicitaţi.

Jandarmeria  Satu Mare atrage atenţia conducătorilor auto că sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 14.00, nu vor putea circula pe strada Arenei și partial pe strada Luceafărului de la intersecția cu strada Avram Iancu până la intersecția cu strada Parcului.

Circulaţia auto va fi dirijată pe străzile adiacente stadionului.

Astfel, pentru a oferi sătmărenilor competiţii sportive sigure şi fără incidente, Jandarmeria reaminteşte spectatorilor că este interzis:

-să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torţe, arme ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă,

-să afişeze inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică,

-să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori,

-să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc,

-să provoace ori să participe efectiv la scandal în incinta stadionului,

-să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

Reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul  jandarmilor prezenţi şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea  numărului unic de urgenţe – 112.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 3, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.