Un tânăr de 19 ani, bănuit de furt, a fost identificat de poliţişti

Un tânăr de 19 ani, care a sustras bani din locuinţa celui pe care îl ajuta în gospodărie, a fost identificat în cursul zilei de ieri. Poliţiştii au reuşit să recupereze jumătate din prejudiciu.

furt-baniÎn data de 01.03.2016, la Postul de Poliţie Racşa s-a prezentat Nicolae D, de 47 ani, din localitate, care a sesizat  faptul că tatălui său, cu care locuieşte în aceeaşi curte, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă suma de 9.000 lei, în perioada scursă de la sfârşitul anului, când i-a verificat ultima dată, până în prezent.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Racşa au putut stabili în cursul zilei de ieri, că principalul bănuit în sustragerea banilor, este tânărul Miklos B. de 19 ani, domiciliat într-o localitate din judeţul Bihor şi care de mai mulţi ani ajuta persoana păgubită la treburile gospodăreşti, câştigându-i astfel încrederea.

De la tânăr a fost recuperat aproximativ jumătate din prejudiciu, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 3, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.