Investiții și reabilitări de peste 1.719.000 lei, realizate în anul 2015 în orașul Tășnad

Ca și în anii precedenți, și în 2015 Primăria și Consiliul Local Tășnad au depus toate eforturile pentru dezvoltarea infrastructurii orașului, pentru creșterea standardului de viață a locuitorilor. Lista acestor lucrări cuprinde nu mai puțin de 38 de poziții.

GetImageAstfel, s-au avut în vedere lucrări de reparații la trotuarele de pe străzile Lăcrămioarelor, Înfrățirii, Cartierul Zorilor, Mihail Sadoveanu precum și executarea de lucrări aferente, repararea rigolelor, a parcărilor. S-au efectuat lucrări de reparații la covorul asfaltic pe strada Lăcrămioarelor și a fost achiziționată piatră spartă care a fost așternută și compactată, lucrare în valoare de 137.974 lei.

S-au efectuat reparații la străzile Avram Iancu, Spicului, Livezilor, Mihai Eminescu, dar și străzi din Sărăuad și Cig. De 6.376 lei s-a achiziționat beton mărunțit din demolare. A fost reparat drumul Tășnad-Rațiu pe o lungime de 3,5 km. S-a reparat și drumul în Valea Morii.

A fost elaborat un proiect tehnic privind conducta de gaze naturale la podul de pe Valea Cehalului, strada Ștefan cel Mare și executarea lucrării. S-a întocmit strategia de dezvoltare locală a orașului Tășnad pe perioada 2014-2020. Pe strada Trandafirilor s-au efectuat reparații la sala de sport și lucrări de reparații la Căminul cultural din satul Cig. Tot în satul Cig s-au efectuat lucrări de reparații de drumuri, s-au curățat și decolmatat șanțurile.

DSC01593În orașul Tășnad, pentru reglementarea în condițiile legii a circulației au fost achiziționate semne de circulație, servicii de întreținere a iluminatului public și supraveghere video. Pentru promovarea Stațiunii Turistice Tășnad s-a realizat un stand expozițional la Cluj-Napoca. Pentru sezonul de iarnă, au fost achiziționate material antiderapant, nisip și sare. Pentru energia electrică consumată pentru iluminat public, în orașul Tășnad și satele aparținătoare, s-a cheltuit suma de 252.092 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 3, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.