Suspecţi în cazul unor furturi şi agresiuni – depistaţi de poliţiştii sătmăreni

Doi minori de 16 şi 12 ani din Tătărăşti sunt suspectaţi de poliţiştii Postului de Poliţie Viile Satu Mare de comiterea infracţiunii de furt, din incinta unui bar din localitate.

politistPoliţiştii au stabilit că cei doi minori au pătruns pe timp de noapte, prin acoperiş, în magazia de lemne şi de aici, spărgând uşa, au ajuns în bar, de unde au furat produse alimentare şi ţigări în valoare de 400 de lei. S-a declanşat însă sistemul de alarmă, astfel încât minorii au părăsit în fugă locaţia, fiind depistaţi la scurt timp de poliţiştii rurali.

Bunurile furate au fost recuperate aproape integral şi restituite părţii vătămate, iar minorul de 16 ani este cercetat penal pentru infracţiunea de furt calificat.

Tot pentru comiterea de furturi sunt anchetate de poliţiştii de siguranţă publică alte trei persoane, Margareta S., de 64 de ani, Klara V., de 39 de ani, din Satu Mare şi Ioan C., de 23 de ani, din Arad. Suspecţii au sustras produse alimentare şi cosmetice, în valoare de peste 400 de lei, din magazine situate în municipiile Satu Mare şi Carei, toate bunurile fiind recuperate şi în aceste cazuri.

În cursul zilei trecute a fost instrumentată de poliţiştii de investigaţii criminale şi o cauză privind exercitarea de violenţe, doi bărbaţi de 34 şi 38 de ani reclamând că au fost agresaţi în data de 15 martie.

Ca urmare a plângerilor penale prealabile formulate de victimele agresiunii, poliţiştii au demarat ancheta, stabilind că, pe fondul unor neînţelegeri, Gheorghe C., de 55 de ani şi Claudiu C., de 31 de ani, din Satu Mare, au exercitat agresiuni asupra părţilor vătămate. Conform concluziilor medico-legale una dintre victime a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale, iar cel de-al doilea bărbat agresat nu necesită îngrijiri medicale pentru leziunile ce i-au fost cauzate.

Pe numele celor doi suspecţi au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 20, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.