Simularea probelor scrise ale examenului național de bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a

Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat național pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a se desfășoară în perioada 7 – 10 martie 2016, conform procedurii elaborate de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, în vederea familiarizării elevilor cu rigorile examenului și cu scopul de a optimiza rezultatele obținute de către elevi.

examene_definitivatDisciplinele la care se organizează simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a sunt: limba și literatura română, limba și literatura maternă, matematică și istorie. Pentru elevii claselor a XI-a nu se organizează simularea probei la alegere a profilului și specializării.

Disciplinele la care se organizează simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a sunt: limba și literatura română, limba și literatura maternă, matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, psihologie, economie, sociologie și filosofie.

Situația prezenței elevilor la simularea probei scrise de Limba și literatura română, desfășurată în data de 7 martie 2016, se prezintă după cum urmează:

-clasa a XI-a -înscriși 2199 elevi, prezenți 2117 elevi

-clasa a XII-a -înscriși 2105 elevi, prezenți 1999 elevi

Nu au fost semnalate incidente pe parcursul desfășurării probei scrise.

Marți, 8 martie 2016, se va desfășura simularea probei scrise la limba și literatura maternă, pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a de la toate filierele, profilurile și specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 7, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.