Popice: CSM Satu Mare, locul II la etapa de la Iași a Campionatului Național pe echipe U23

CSM Satu Mare a terminat pe locul II, cu 2.861 de popice doborâte (p.d.), după CFR Iași (cu 3.011 p.d.) în cadrul etapei a V-a a Campionatului Național pe echipe U23, competiție organizată sâmbătă, 5 martie, la Iași. Pe locul III s-a clasat Clubul Sportiv Electromureș Târgu Mureș cu 2.718 p.d.

popiceAstfel, pe baza rezultatelor de până acum echipa CSM Satu Mare este calificată la turneul final, care va avea loc în zilele de 23 și 24 aprilie, la Ploiești.

Următoarea (a VI-a, care este ultima) etapă va avea loc la Târgu Mureș pe data de 2 aprilie 2016.

La sfârșitul acestei săptămâni, Marius Lucuț, Gabriel Sabău și Vasile Maxim vor participa, în calitate de componenți ai Lotului României la un meci internațional dintre Serbia și România, organizat în localitatea Apatin (Serbia). Este vorba despre un meci de pregătire înaintea Campionatului Mondial, care va avea loc la Novigrad (Croația) în perioada 16-23 mai 2016.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 8, 2016. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.