Spectacol artistic organizat la Carei, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

Luni, 7 martie 2016, de la ora 18.00, în sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei a avut loc spectacolul artistic organizat de Direcția de Cultură Carei și Centrul Cultural Carei, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Evenimentul i-a avut ca protagoniști pe tinerii care frecventează cercurile Centrului Cultural și a cuprins muzică și dans popular, muzică ușoară, dans modern și poezie.

Spect 8 Mar 2Programul a fost susținut de solistele Mălina Latiș, Csőkör Tamara, Tania Gabor și Larisa Latiș, pregătite de prof. Szűcs József, care au interpretat mai multe melodii de muzică ușoară din repertoriul național și internațional, ansamblul Ceatăra, coordonat de prof. Adrian Pașca, cu grupul de soliști mici, cu soliștii Daiana Cășuț, Florin Borobei, Denisa Vasile și grupul de dansatori care au prezentat un program de cântece și dansuri populare românești, Ansamblul Rekettye, coordonat de Biró István, Agárdi Eva și Varga Norbert, cu grupul de fluierași, grupul de cântăreți la țiteră și grupul de dans, care au prezentat dansuri și cântece populare maghiare, grupul Rotte Rose, coordonat de Szűcs Endre, care a prezentat un dans popular german și trupa Magic Dance, coordonată de Raluca Păvăluc, care a prezentat mai multe dansuri moderne. Elevii Balogh Sandra, Anda David, Darius Duțescu și Ónodi Bianka, coordonați de Szolomájer Timea și Adrian Ștefănuți au recitat mai multe poezii dedicate mamei.

Spect 8 Mar 18

Spect 8 Mar 14

Spect 8 Mar 1

Spect 8 Mar 4

Spect 8 Mar 7

Spect 8 Mar 10

Spect 8 Mar 19

Spect 8 Mar 22Prezentatorii evenimentului au fost Vitéz Júlia și Adrian Ștefănuți. La finalul spectacolului, tinerii artiști au fost recompensați cu ropote de aplauze de publicul numeros prezent în Sala de spectacole a Centrului Cultural din Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 9, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.