Candidatul UDMR la primăria Satu Mare, Kereskényi Gábor a câștigat procesul cu ANI

Candidatul UDMR la primăria Municipiului Satu Mare, deputatul Kereskényi Gábor a câștigat procesul cu Agenția Națională de Integritate, care îl acuza că s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate când a îndeplinit funcția de viceprimar al municipiului.

kereskenyiGaborCurtea de Apel Oradea a dat câștig de cauză actualului deputat UDMR de Satu Mare, instanța arătând că Kereskényi Gabor a fost acuzat pe nederept de incompatibilitate.

„Adevărul a triumfat. La câteva zile după ce mi-am anunțat candidatura la funcția de primar în municipiul Satu Mare, ANI a prezentat un raport de incompatibilitate legat de activitatea mea în trecut.  Acum, s-a dovedit că toate acuzațiile erau nefondate. Mă bucur că, după decizia instanței în această campanie deosebit de importantă pentru viitorul orașului, mă pot concentra la rezolvarea problemelor locuitorilor municipiului, în loc să ne ocupăm de aceste acuzații fără fond”, comenta decizia Kereskényi Gábor.

Curtea de Apel Oradea a obligat ANI la anularea raportului de incompatibilitate deasemena și la plata cheltuieli de judecată.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 9 martie 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.