Județul Satu Mare participă între 9-13 martie la Târgul Internațional de Turism de la Berlin

În perioada 9-13 martie 2016 are loc cel mai mare târg de turism din lume, Târgul de Turism de la Berlin unde Județul Satu Mare participă pentru prima dată. Suprafața târgului este de 160.000 m².

ATC_1România are un stand modern de 400 m², cu peste 50 de participanți din partea județelor și a firmelor private, Satu Mare fiind regiune parteneră. În cadrul târgului, România își prezintă nu numai obiectivele și atracțiile turistice, ci și zestrea culturală prin dansuri și muzică. Prezența noastră la acest târg este îmbogățită prin participarea meșterului popular Mare Ana care expune obiecte lucrate manual precum păpuși îmbrăcate în port tradițional oșenesc, pălării oșenești, traiste, zgărzi, etc., dar și prin prezența maestrului olar din Vama, Istvánfi Géza.

ATC_2Seara României a avut loc în 9 martie fiind un eveniment savurat de toți cei prezenți. Pe lângă prezentarea regiunii partenere, participanții au putut gusta din produsele culinare tradiționale și binecunoscutele băuturi alcoolice.

ATC_0149

ATC_3

ATC_4Delegația sătmăreană, condusă de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef și vicepreședintele Rudolf Riedl, este compusă din consilierii județeni Cosmin Bota, Ciocan Gheorghe și Gindele Emeric, administratorul județului Nicolae Bura, directorul de cabinet Claudiu Sulea și personal din cadrul biroului de turism al Județului Satu Mare. Ca invitat de onoare, miercuri, 9 martie, standul României a avut-o pe Anca Pavel Nedea, președintele Autorității Naționale de Turism care a lăudat România pentru modul exemplar în care se prezintă, felicitând județul Satu Mare, în calitate de parteneri pentru standul foarte bine organizat. Anca Pavel Nedea a plecat de la standul județului Satu Mare cu promisiunea că în cel mai scurt timp va face o vizită la Satu Mare, timp în care vor fi perfectate detaliile privind un infotrip în județul nostru, dar și modul în care Satu Mare se poate prezenta în revistele de turism din Berlin.

ATC_5Județul Satu Mare are alocat un infodesk în cadrul standului României, aici prezentându-se și promovându-se vizitatorilor, destinații de turism din județ, punându-se la dispoziția doritorilor broșuri în limba germană și engleză. De asemenea, pentru creșterea atractivității, vizibilității și promovarea imaginii județului sunt oferite vizitatorilor obiecte promoționale cu însemnele județului (stema județului și logo-ul turistic).

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 10, 2016. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.