Spectacole cu intrare pe bilete la Trupa Harag György, în perioada următoare

În perioada 11-13 martie Trupa Harag György a introdus în program trei spectacole cu intrare pe bilete. Vineri, 11 martie, începând cu ora 19.00, este programat spectacolul ”La anul din nou împreună”, în regia lui Babarczy László, laureat al premiilor Jászai și Kossuth, interpretat de Kovács Nikolett és Nagy Csongor Zsolt, invitat.

la anul din nou impreunaSâmbătă, 12 martie, începând de la ora 19.00, toți cei interesați, pot vedea spectacolul ”Făcuți unul pentru altul”, în regia lui Bessenyei István. Evoluează Kovács Nikolett și Spisák István, invitat. Cele două spectacole sunt programate să aibă loc în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor.

facuti unul pentru altulDin motive de sănătate se anulează spectacolul ”Roncsderby”, programat pe data de 13 martie ora 18.00 în sala studio Ács Alajos se anulează din motive de sănătate. Biletele deja achiziționate pot fi returnate sau convertite pentru alte spectacole programate pentru acest sfârșit de săptămână la agenția teatrală de pe strada Horea de luni până vineri între orele 10.00 și 17-00, sâmbătă între orele 10.00 și 13.00, respectiv cu o oră înaintea începerii spectacolelor.

RoncsderbyBilete pentru spectacole se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin telefon 0261-712106 sau e-mail szervezes@harag.eu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 10, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.