Conducători auto din Bogdand, Satu Mare și Certeze, prinși de polițiști fără permise

În Bogdand și Satu Mare, au fost identificați conducători auto la volan, cu toate că nu dețineau permis de conducere, iar plăcuțele provizorii aplicate pe autovehicule aveau valabilitatea expirată.

politiaaLa data de 09.03.2016 în jurul orei 14.00 pe raza localitații Ser, a fost identificat în trafic Bela M., de 26 ani, din comuna Bogdand, conducând un autoturism care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare cu numere provizorii.

Efectuând verificările de rigoare, polițiștii Secției Rurale Tășnad, au constatat că autorizația de circulație provizorie are termenul de valabilitate expirat, iar conducătorul auto nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Tot în cursul zilei de ieri, în piața Libertății din Satu Mare, a fost oprit pentru control în trafic un autoturism, care de asemenea avea aplicate plăcuțe de înmatriculare  cu numere provizorii.

Conducătorul auto, Claudiu M. de 36 de ani din Satu Mare, nu a putut prezenta documentele pentru control, motiv pentru care s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare, constatându-se că autorizația de circulație provizorie are termenul de valabilitate expirat, iar conducătorul auto nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În data de 09.03.2016, ora 22,30, polițiștii Secţiei Rurale Negreşti Oaş, în timp ce executau controlul şi supravegherea circulaţiei pe DN 19, pe raza localităţii Certeze, au oprit în trafic pentru control un moped, care se deplasa din direcţia Sighetu Marmaţiei spre Negreşti Oaş.

Mopedul era condus de Lică Z., de 41 ani, din comuna Rădeşti, judeţul Galaţi, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cele trei cazuri se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat precum și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 10, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.