262 de contravenţii în valoare de 23.800 lei, aplicate ieri în trafic de polițiștii rutieri

Poliţiştii sătmăreni au acţionat în cursul zilei de ieri pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru a-i determina pe participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie, cu accent pe verificarea respectării folosirii centurii de siguranță.

Politia RutieraÎn cadrul acţiunilor desfăşurate ieri în tot judeţul, au fost aplicate 262 contravenţii la legislația ce reglementează circulația pe drumurile publice, în valoare de 23.800 lei.

De asemenea, în baza neregulilor constatate, poliţiştii au dispus ca măsură complementară, reţinerea a 7 permise de conducere pentru abateri ca depășirea limitei legale de viteză, consum de alcool sau neacordare de prioritate pietonilor sau vehiculelor.

Din numărul total de contravenții, 46 au fost aplicate strict pentru nereguli constatate cu privire la folosirea centurii de siguranță.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 10, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.