Sfârșit de săptămână plin de violențe în județ, la Carei, Becheni, Boinești și Săcășeni

pumn_2014080113Printr-un apel la 112, în data de 11.03.2016, în jurul orelor 22.30, o patrulă mixtă formată din polițiști și jandarmi careieni a fost solicitată să intervină pentru a aplana un conflict pe strada Marinescu din Carei. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că pe fondul unor discuții contradictorii, M. Robi, de 31 ani, din Carei, a fost lovit de mai multe ori cu pumnul în zona feței și cu o bâtă în zona spatelui, de către S. Gaszi, 25 ani, tot din Carei. Datorită leziunilor suferite victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Tot la data de 12.03.2016, în jurul orelor 18,12, polițiștii Secției Negrești Oaș, au fost sesizați prin apel 112,  cu privire la faptul că un bărbat din Boinești, a fost agresat fizic. Polițiștii deplsați la fața locului, au stabilit faptul că pe fondul unor divergențe mai vechi,  că Z.Tămaș de 46 ani, a fost agresat fizic de către consăteanul lui, B. Georgel, de 32 ani .Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare pentru îngrijiri medicale de specialitate. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

De asemenea, la data de 12.03.2016, în jurul orelor 15.36, polițiștii Secției Rurale Tășnad, au fost solicitați prin apel 112, de către o tânără din Becheni, să intervină la o altercație petrecută în localitate. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, în urma unor discuţii contradictorii, pe o stradă din localitatea Becheni, V. Sandor, de 39 ani, din Chișău, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii, în zona feței, unchiului său,  B. Adalbert.

Persoana vătămată, B. Adalbert, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalului Oraşenesc Tăşnad, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Tot la data de 12.03.2016, în jurul orelor 21.17, o patrulă mixtă formată din polițiști și jandarmi careieni, a fost solicitată pentru a interveni la un scandal pe strada Iuliu Maniu din Carei. Polițiștii deplasați la fața locului, au constatat faptul că pe fondul unor divergențe mai vechi, L. Norbert de 27 ani, din Carei, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi palmele surorii sale L. Anamaria și a tăiat-o cu un obiect tăios pe antebraţul mâinii stângi. De asemenea agresorul i-a aplicat lovituri la nivelul feței şi mamei sale.

Leziunile suferite de cele două victime, nu au necesitat intervenţia ambulanţei. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de  lovire sau alte violenţe.

La data de 13.03.2016, în jurul orelor 01.12, polițiștii Secției Rurale Tășnad, au fost sesizați prin apel 112 de către numitul V. Csaba, de 32 ani, din Săcăşeni, despre faptul că ar fi fost agresat fizic în timp ce se afla la un bar din localitate.

Polițiștii deplasați la fața locului, au stabilit faptul că pe fondul consumului de alcool și a unor discuţii contradictorii avute cu numitul V. Daniel, acesta împreună cu M. Cristian şi I. Florin, i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii atât la nivelul capului cât și la nivelul  trunchiului și membrelor inferioare, numitului V. Csaba.

Persoana vătămată, V. Csaba, a fost transportată cu ambulanţa la Spitalului Județean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 13, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.