Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul armelor, munițiilor și braconaj cinegetic

arma-1Cu ocazia acțiunilor desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, în zilele de 11.03.2016 și 12.03.2016, cu privire la încălcări ale legii, privind modul de deținere a armelor și munițiilor folosite la vânătoare, tipul armelor folosite și modul de păstrare și asigurare a armelor, a fost identificat numitul P. Gheorghe de 61 ani, din Satu Mare, deținător legal de arme și muniții, care nu s-a prezentat în termenul legal pentru prelungirea valabilității permisului de armă, care a expirat la data de 29.04.2015.

Susnumitului i s-a ridicat arma și cantitatea de 172 bucăți proiectile. În cauză se fac cercetări sub aspectul  comiterii infracțiunii de  nedepunerea armei și a muniției la un armurier autorizat în termenul de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.

De asemenea, pe fondul cinegetic Berveni, din cadrul Direcției Silvice Satu Mare, a fost depistat numitul K.Ștefan de 48 ani, din Căpleni, însoțit de doi ogari, care intenționa  să desfășoare activități de vânătoare, fără a fi autorizat în acest sens. În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic .

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 13, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.