O femeie din Racșa a introdus ilegal în Penitenciarul Satu Mare un telefon mobil

control-penitenciarLa data de 11.03.2016, în jurul orelor 10.50, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Satu Mare, au fost sesizați de către un agent din cadrul Penitenciarului Satu Mare, cu privire la faptul că numita M. Mărioara, din Racșa, s-a prezentat la punctul de control acces în Penitenciarul Satu Mare, pentru a vizita un deținut, iar asupra sa, au fost descoperite obiecte interzise a fi introduse în penitenciar, respectiv un telefon mobil cu cartelă SIM, după ce luase la cunoștință sub semnătură de introducerea de obiecte interzise în penitenciar.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de introducerea în mod ilicit, de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță, cartele SIM, dispozitive tip GPS, modem de internet , medii de stocare a datelor si alcool într-un penitenciar, centru educativ si centru de detentie, în scopul folosirii de către detinuți, prevăzută de art.185 alin. 1 din Legea 254 / 2013.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 13, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.