Paznic de vânătoare agresat în timpul serviciului, pe fondul de vânătoare Hurezu

În data de 13.03.2016, ora 13:55, polițiștii Sectiei Rurale Tășnad au fost sesizați telefonic prin SNUAU 112 de către Nicolae B., de 42 ani, domiciliat în localitatea Bogdand, în calitate de paznic de vânătoare, despre faptul că în jurul orei 13:45, a fost agresat în timp ce patrula în fondul de vânătoare.

vanatoriLa fața locului a intervenit patrula de siguranță publică formată dintr-un polițist și un jandarm, care au stabilit că pe fondul unor discuții contradictorii pe care paznicul de vânătoare le-a avut cu Nicolae H. de 46 de ani din comuna Supur, pe motivul prezenței nejustificate a acestuia în fondul de vânătoare, cel din urmă i-ar fi aplicat paznicului mai multe lovituri cu palmele și picioarele peste față și corp.

Mai mult decât atât, paznicul de vânătoare ar fi fost deposedat, pentru scurt timp, de arma de serviciu din dotare, de către presupusul agresor, după care i-a înapoiat-o.

Cercetările continuă de către o echipă  formată polițiștii Secției Rurale Tășnad și cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea stabilirii întregului complex de împrejurări în care s-au comis infracţiunile de lovire sau alte violenţe și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 14, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.