Un bărbat din Tășnad a fost prins de polițiști cu țigări de contrabandă

Un bărbat din Tășnad a fost identificat de către polițiști la scurt timp după ce a vândut 20 de pachete de țigări de proveniență Ucraina.

tigariÎn data de 14.03.2014, în jurul orei 16.45, în cadrul unei acțiuni în orașul Tășnad, polițiștii de investigații criminale împreună cu patrula de siguranță publică, formată dintr-un polițist și un jandarm, au identificat pe strada Petru Maior din Tăşnad, o femeie de 54 de ani din localitate, care avea asupra sa 20 pachete de ţigări de fabricaţie Ucraina.

Efectuând verificările de rigoare pentru stabilirea provenienței țigărilor, polițiștii de investigații criminale au stabilit că furnizorul este Alexandru B. de 27 de ani din Tășnad.

Cantitatea de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectare, deţinere, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 16, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.