UDMR Satu Mare și-a stabilit candidații la funcțiile de președinte de consiliu județean și consilieri

Pe 17 martie 2016, Consiliul Delegaților al UDMR – organizația județeană Satu Mare va finaliza lista candidaților pentru alegerile județene. S-au înscris 22 candidați care vor fi ordonați de Consiliul Delegaților la ora 17.00, în cadrul ședinței de la Palatul Administrativ.

udmr-logo-300x298Printre candidați se regăsește și Pataki Csaba, președintele UDMR Satu Mare, îndreptățit să figureze pe prima poziție a listei finale, conform regulamentelor în vigoare.

Pataki a declarat următoarele: „Indiferent de prevederile regulamentului, voi cere un vot de confirmare din partea delegaților pentru candidatura mea la alegerile locale din 5 iunie. De acest vot va depinde și nominalizarea mea din partea UDMR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Este datoria mea să dedic toată experiența și diligența mea în serviciul județului, în serviciul sătmărenilor. Solicit sprijinul organizației tocmai pentru această misiune”.

Lista alfabetică a candidaților UDMR care au depus întreaga documentație necesară:

Candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean: Pataki Csaba

Candidați pentru funcția de consilier județean: Balogh Sándor, Bartos Bertalan, Boer Ádám, Erdei Róbert, Gál Gyöngyi, Gindele Imre, Günthner Tibor, Horváth József, Kereskényi Sándor, Kovács Máté, Major Melinda, Mărginean Éva, Masculic Csaba, Megyeri Tamás Róbert, Nagy Sándor, Nagy Szabolcs, Nagy Tünde Mária, Őri Pákay Franciska, Riedl Rudolf, Seer Gyula, Véron András.

Referitor la candidații UDMR Satu Mare, președintele Pataki Csaba a precizat că: „Lista este promițătoare pentru că au candidat mulți experți în diverse domenii, din categorii de vârstă diferite, respectiv toate regiunile importante ale județului sunt reprezentate. Astfel, Consiliul Delegaților va fi în stare să numească o echipă bună din punct de vedere teritorial și profesional deopotrivă.” Pataki a mai adăugat că cinci persoane din echipa anterioară nu mai candidează pentru un nou mandat, dar munca lor este apreciată și bineînțeles că vor rămâne în preajma Uniunii pe care o vor servi în continuare cu experiența lor valoroasă.

Ca urmare a negocierilor purtate cu celelalte organizații minoritare partenere, lista UDMR Satu Mare este susceptibilă de schimbări și adăugiri.

Biroul de presă UDMR

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 16, 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.