Concertul ”Mindhalálig Beatles” de ieri de la Carei s-a bucurat de un mare succes

Concertul ”Mindhalálig Beatles” susținut de Cserey Csaba, Rappert-Vencz Gábor, Nagy Csongor Zsolt și Péter Attila Zsolt s-a bucurat de un mare succes în rândul careienlor.

concert beatles careiToate scaunele din sala de spectacole ”Deák Endre” a Centrului Cultural au fost ocupate de spectatorii dornici să cânte șlagărele celor de Beatles, alături de actorii-muzicieni ai trupei Harag György de la Teatrul de Nord din Satu Mare, care au lansat acest original proiect încă din 2008.

Toți cei prezenți au aplaudat și au răsplătit cu aplauze îndelungate prestația artiștilor, au cântat alături de ei toate șlagărele compuse de John Lennon sau Sir Paul McCartney și au savurat monentele pline de umor dintre melodii. Un moment aparte l-a reprezentat minirecitalul susținut de Péter Attila Zsolt la un instrument mai special, numit ”ukulele”.

Pe tot parcursul concertului, membrii formației au folosit mai multe instrumente printre care chitara electrică, acustică și semiacustică, pianul, chiatara bass, muzicuța, tobele și cajonul.

Concertul de joi de la Carei a fost unul de neuitat atât pentru spectatori cât și pentru cei patru artiști, care s-au simțit deosebit de impresionați de primirea călduroasă de care au avut parte.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 18, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.