Activitate intensă și rezultate pe măsură la secția de tenis de masă a Clubului Copiilor TAPO-Carei

În perioada 10-13 martie 2016, Clubul Copiilor-TAPO Carei a avut o activitate intensă în cadrul secției de tenis de masă.

12819365_1070695586327596_7659166870020387649_oAntrenorul Podoba Mircea a participat la International Mini cadet Open Slovacia (Malacky), unde sportivul Szilagyi Paul a urcat pe cea mai înaltă treaptă a competiției la proba pe echipe împreună cu sportivul Bujor Dragoș (București). În aceeași formulă, la proba de dublu au obținut locul 3, iar la individual, Paul a pierdut finala în fața sportivului Anand Aadil( India) cu scorul de 3-2.

Sportiva Dari Helga a participat la Openul de cadeți și juniori din Lignano (Italia), fiind componentă a lotului Ungariei, unde a trecut de grupe, iar pe tabloul principal a întrecut-o pe Roncallo Valentina (ITA) cu scorul de 3-2, fiind învinsă în primele 32 de către Randriansoa Vony Agne (FRA).

Echipa de juniori 4 a Clubului Elevilor TAPO Carei, însoțită de instructorul Bottyan Geza, a participat la Cupa DEJ, unde au fost încriși sportivi din toată Transilvania. Rezultate obținute: Reitler Eliza -locul 1, Rad Ayana locul 2, Comiati Alexandra locul 3. La juniori 3, sportiva Chiuhan Alexandra a obținut mențiune.

Echipa de seniori a C.S.TAPO Carei, formată din Lorincz Nagy, Roland Suveg, Ferencz Tillinger și Oliver Pinkovsky a participat la a 25-a Aniversare a Clubului de Tenis de masă din Nyirbator (Ungaria), unde Tillinger Ferencz a obținut locul 3 dintr-un număr de 16 participanți.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 18, 2016. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.