Spectacolul ”O grămadă de Kufli”, de Ziua Internațională a Teatrului de Păpuși

Teatrul de Păpuși Brighella sărbătorește și în acest an Ziua Internațională a Teatrului de Păpuși cu un spectacol pentru copii programat în sala studio Ács Alajos pe data de 21 martie începând cu ora 10.00. Este vorba despre spectacolul ”O grămadă de Kufli”.

kufli3Teatrul de Păpuși Brighella se alătură și în această stagiune Zilei Internaționale a Teatrului de Păpuși – Sărbătoarea fără Frontiere a Păpușarilor Maghiari, eveniment menit să  popularizeze programul atelierelor păpușarilor din Bazinul Carpatic.

Povestea abordează pățaniile acestor viețuitoare numite Kufli, o poveste scrisă de Dániel András în regia lui Rumi László, invitat, laureat al premiului Blattner. Spațiul și păpușile au fost realizate de Rumi Borbála, Zámori Eszter, Szűcs Zsolt, iar acompaniamentul muzical este asigurat de Nagy Anikó. Distribuția: Nagy Anikó și Nagy Tamás. Regia tehnică: Liegner Zsolt.

kufli-afis”Nu e corn. Nu e râmă. Nici fasole, nici pietricică. E kufli. Un Kufli seamănă cu multe lucruri, dar nici nu seamănă cu nimic. Sare ca o minge. E colorat ca o bomboană, cu toate că nu se poate mânca. Este mare, este mic. Este gras și este slab. Vin și pleacă, niciodată nu se știe încotro se îndreaptă…”  (Dániel András)

Spectacolul este recomandat spectatorilor cu vârsta peste 4 ani. Durata spectacolului este de 45 de minute.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 18, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.