Doi tineri, identificați de polițiști după ce au furat dintr-un magazin alimentar

Doi tineri de 19 și 16 ani, care în noaptea de 16/17.03.2016 au spart un magazin alimentar din Ambud, au fost identificați în cursul zilei de ieri de către polițiștii Secției Rurale Valea Vinului.

foto-furturiÎn dimineața zilei de 17.03.2016, administratorul unei societăți comerciale care deține un magazin alimentar în Ambud, a sesizat Postul de Poliție Păulești că în noaptea precedentă persoane necunoscute au pătruns în interior și i-au sustras mai multe bunuri.

În urma activităților specifice efectuate, polițiștii Secției Rurale Valea Vinului, cu sprijinul specialiștilor criminaliști, au reușit în cursul zilei de ieri să identifice principalii bănuiți în cauză ca fiind minorul C.C., de 16 ani din Ambud, însoțit de un tânăr de 19 ani, Cosmin G. cu domiciliul în Seini, dar cu reședința tot în Ambud.

Cei doi, în noaptea respectivă, au pătruns prin efracție în magazin, de unde au sustras casa de marcat și bunuri alimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, urmând ca cercetările să continue în dosarul penal constituit, pentru a se stabili întreaga lor activitate infracțională.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 18, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.