Doi conducători auto, prinși de polițiști cu autivehiculele neînmatriculate

Polițiștii Secției Rurale Negrești Oaș, dar și cei rutieri din orașul Negrești Oaș, au identificat în trafic autoturisme care aveau aplicate plăcuțe de înmatriculare provizorii expirate.

politia negrestiÎn data de 17.03.2016, ora 11.00, polițiștii Secției Rurale Negrești Oaș, în timp ce executau controlul și supravegherea circulației pe DN19, în comuna Vama, au oprit pentru control un autoturism, care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare provizorii.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că cel de la volan, Cătălin C. de 19 ani din comuna Vama, conducea autoturismul deși autorizația de circulație provizorie era expirată din data de 05.02.2016.

Și pe strada Victoriei din Negrești Oaș a fost oprit în jurul orei 18.30 pentru control un autoturism care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare provizorii. Alina C. de 23 de ani din localitate, conducea autoturismul deși autorizația de circulație provizorie era expirată din data de 05.01.2016.

În ambele situații s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 18, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.