Lucian Marișca a fost reales în funcția de președinte al CARP Satu Mare

În data de 21 martie, luni, s-a desfășurat Adunarea Generală a membrilor CARP Satu Mare. Ordinea de zi a fost: Bilanțul activității desfășurate de CARP Satu Mare pe anul 2015; Raportul privind situația financiar-contabilă a CARP Satu Mare pe anul 2015; Raportul Comisiei de Cenzori privind activitatea pe anul 2015; Alegerea noului organ de conducere a CARP Satu Mare; Diverse.

DSC01792CARP Satu Mare numără 9.528 de membri cotizanți, din care 6.257 au împrumuturi. Pe parcursul anului 2015 CARP Satu Mare a acordat ajutoare nerambursabile în valoare de 207.090 lei. Acestea au fost folosite pentru ajutorul persoanelor cu pensii mici în scopul procurării de ochelari, medicamente, deplasare în stațiuni pentru tratament. În același timp, li s-au compensat biletele de tratament unui număr de 227 de membri CARP, în sumă totală de 16.350 de lei. S-a hotărât să fie primiți ca membri ai CARP și persoanele care nu sunt pensionate, dar care sunt membri de familie ai pensionarilor.

În cursul anului 2015 s-a dat în folosință noul sediu al CARP Satu Mare, într-un spațiu adecvat pentru derularea activităților financiare. Aici se va amplasa în exterior și un obelisc care va marca existența sediului, obelisc realizat din sponsorizări. Se va da în curând în folosință Clubul pensionarilor care va oferi celor dornici spațiu pentru practicarea unor jocuri de societate, bibliotecă, activități culturale și turistice. Tot aici va mai funcționa un Cabinet medical pentru pensionari, cu consultații gratuite.

După prezentarea materialelor a urmat alegerea noului organ de conducere. Pentru buna activitate pe parcursul anului 2015, precum și a celor șase ani de când Lucian Marișca conduce cu mult profesionalism CARP Satu Mare, acesta, cu unanimitate de voturi a fost reales împreună cu tot Consiliul Director, pentru un nou mandat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 21, 2016. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.