APM Satu Mare oferă puieți de frasin cetățenilor, cu ocazia Lunii Pădurii

Cu ocazia Luna Pădurii, Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare continuă campania de plantare și în această săptămână. Luna Pădurii este un eveniment ecologic marcat în fiecare an în perioada 15.03.-15.04, este unul din cele mai importante evenimente silvice şi ecologice, reprezentând o modalitate de sensibilizare a tinerilor şi a factorilor decizionali, cu privire la importanţa pădurilor.

puietiPe această cale, APM Satu Mare îi invită pe cei interesați să se alăture această acțiune care va avea loc în data de 23 martie 2016, între orele 10.00-12.00 la Piața de alimente nr.1, unde reprezentanții APM Satu Mare și voluntarii din Grupul Școlar Forestier Satu Mare vor oferi puieți de frasini cetățenilor, asigurați de Ocolul Silvic „Codrii Sătmarului” Tășnad.

Totodată APM Satu Mare și voluntarii din Grupul Școlar Forestier Satu Mare vor oferi fluturași de informare cu mesajul APM Satu Mare și informații privind caracteristicile speciei de frasin pentru cetățenii care doresc să planteze acest puieți în grădinile sau în curțiile proprii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 22, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.