Un nou spectacol al Trupei ImproȘtim vineri, în parteneriat cu Asociația SamStudia

Vineri 25 martie 2016, ora 19.00, la Casa de Cultură la Sala Mare – Un spectacol improvizat. Teatrul de Nord și Asociația SamStudia organizează în parteneriat lansarea oficială a parteneriatului din cadrul comunității Omnipass Satu Mare. Toate persoanele cu vârsta până la 35 de ani inclusiv, pe baza unui act de identitate, vor putea achiziționa un bilet de spectacol la prețul de 5 lei. 

impro copyOmnipass este o iniţiativă nouă în Satu Mare, prin care Asociația SamStudia dorește să creeze cea mai mare comunitate de tineri sătmăreni (vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani), oferind reduceri la diferite locaţii și instituții culturale din Satu Mare şi promovând afacerile și evenimentele locale.

Cu sprijinul Teatrului de Nord, toți posesorii de card Omnipass Satu Mare vor putea beneficia de o reducere de 50% la biletele de spectacol, atât pentru spectacolele din cadrul Secției Române, cât și pentru cele din cadrul Secției Maghiare. Dintre spectacolele care beneficiază de reducere vor fi excluse premierele, spectacolele speciale, galele sau festivalurile organizate de Teatrul de Nord sau în parteneriat cu terți.

Așadar, sunteți cu toții invitați la un nou spectacol improvizat, cu ImproȘtim. Un spectacol la care actorii și publicul lucrează cot la cot.

Spectacolul de improvizație pune la încercare atât actorii cât și publicul. Actorii vin cu regulile, iar publicul vine cu propunerile. Nimic nu este strict, totul se schimbă, spectacolul este diferit mereu și depinde mult de reacția publicului.

premiera ImproStim foto Cristian Gatina (2)Trupa ImproȘtim garantează un spectacol improvizat inteligent și amuzant: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Anca Dogaru, Andreea Mocan, Vlad Mureșan, Sergiu Tăbăcaru, Cristian Iorga, Cristian But, Andrei Stan. Improvizator muzical: Cristian Dan. Realizator: Andrei Stan

Preț bilet întreg: 20 lei. Preț bilet redus: 5 lei (pentru toate persoanele cu vârsta până la 35 de ani, inclusiv, pe baza unui act de identitate)

Biletele se pot cumpăra de la Agenția Teatrală (Casa de bilete), str. Horea, nr. 6.

Program: Luni – Vineri: 10.00 – 17.00 // Sâmbătă: 10.00 – 13.00 sau cu o oră înainte de începerea spectacolului (la intrarea Casei de Cultură).

Mai multe detalii pe site-ul: www.sm.omnipass.ro, http://samstudia.ro/.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 23, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.