Un sătmărean a fost prins în timp ce vindea țigări din Ucraina în cartierul 14 Mai

tigariMiercuri, 23.03.2016, poliţiştii biroului de ordine publică sătmăreni însoțiți de jandarmi, au acţionat pe raza de competenţă pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

În urma activităţilor desfăşurate, a fost întocmit un dosar penal și au fost aplicate nouă sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.900 pentru fapte care contravin prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică și Legii 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

În acest context, a fost depistat Robert P. de 38 ani, din Satu Mare, în timp ce oferea spre vânzare în Piața 14 Mai din municipiul Satu Mare, cantitate de 44 de pachete țigarete de proveniență Ucraina. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării iar cel în cauză este cercetat  pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 24, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.