A fost identificat autorul furturilor din căsuțele de vacanță din Carei, strada Tireamului

8hotÎn dimineața zilei de 22.03.2016, Poliția municipiului Carei a fost sesizată telefonic de către doi proprietari de case de vacanță, situate pe strada Tireamului, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept în imobile, de unde au sustras diverse bunuri.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de investigații criminale au identificat principalul bănuit în comiterea furturilor, ca fiind Gabor B. de 29 de ani din Carei.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, pe timpul noptii, urmărind casele de vacanță nelocuite, a pătruns prin efracție în două dintre ele, de unde a sustras unelte electrice și bunuri alimentare, în valoare totală de aproximativ 900 lei.

Cercetările continuă cu autorul faptelor în stare de libertate, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, în cadrul dosarului penal constituit în acest scop.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 24, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.