Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce tâlhărea o femeie pe strada Botizului

O patrulă de ordine și siguranță publică  ce acționa pe raza municipiului Satu Mare, formată dintr-un polițist și un jandarm, a surprins în flagrant un bărbat în timp ce deposeda o femeie de poșetă, prin violență. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

talhari-posetaÎn data de 24.03.2016,  în jurul orelor 21.40, echipajul mixt poliție – jandarmerie aflat în serviciul de patrulare pe strada Botizului din Satu Mare, a suspectat că în stația de autobuz se produce o altercație între un bărbat și o femeie.

Înaintând spre locul faptei, echipajul a constatat că bărbatul smulge poșeta femeii, iar la apariția mașinii de poliție, o ia la fugă. Văzând că nu răspunde somației de oprire, polițistul și jandarmul au trecut la urmărirea lui, reușind în scurt timp să-l prindă.

Astfel, s-a stabilit că persoana vătămată Ioana H. de 68 ani, din orașul Petrila, județul Hunedoara, în timp ce aștepta o mașină de ocazie pe strada Botizului, a fost deposedată prin violență de poșeta care conținea acte personale și bilete de tren.

Agresorul a fost identificat ca fiind Carol R. de 37 de ani din comuna Apa, județul Satu Mare, iar prejudiciul creat de acesta și estimat la 400 lei a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

Cazul a fost preluat de către polițiștii de investigații criminale, care, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, continuă cercetările pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a comis fapta, cu autorul în stare de reținere pentru 24 de ore, urmând  ca acesta să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 25, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.