Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, la Ardud și Tarna Mare

masina_de_politie-Is_6b81e83b87În data de 24.03.2016, ora 10.35, în timp ce efectuau supravegherea și controlul traficului rutier pe DN 19, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic un autoturism care circula pe raza orașului Ardud.

Efectuând verificări asupra conducătorului auto, polițiștii au stabilit că Ovidiu C. de 29 ani, cu domiciliul în Bacău, dar cu reședința în Ardud, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Tot în data de 24.03.2016, în jurul orei 12.00, polițiștii Secției Rurale Gherța Mică, aflați într-o acțiune pe linie rutieră în comuna Tarna Mare, având drept scop prevenirea cauzelor generatoare de accidente, au identificat si oprit pentru control un moped condus de Vasile C. de 63 de ani din Tarna Mare.

Trecând la verificarea conducătorului mopedului, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În ambele situații s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 25, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.