UDMR adună semnăturile pentru lista de susținători într-un ritm foarte bun în județul Satu Mare

UDMR adună semnăturile pentru lista de susținători într-un ritm foarte bun în județul Satu Mare. Acțiunea de adunare a semnăturilor a început în localitățile sătmărene încă din data de 22 martie, semnăturile fiind necesare pentru depunerea candidaturilor la funcția de primar, pentru lista de consilieri locali și consilieri județeni.

alairas2„UDMR este singura formațiune politică din județ care și-a desemnat deja candidații la principale funcții din județ, și și-a prezentat și candidații la funcția de consilier municipal și județean. Era foarte important pentru noi să cerem susținere din partea locuitorilor județului numai în momentul în care putem să le prezentăm echipa care va lucra pentru interesele sătmărenilor în următorii ani”, a declarat Pataki Csaba, candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare din partea UDMR.

alairas“Este un lucru extraordinar să simți că sătmărenii te susțin”, a declarat Kereskényi Gábor, candidatul UDMR pentru funcția de primar al Municipiului Satu Mare, care împreună cu echipa Uniunii personal strânge semnăturile de susținere, mergând din ușă în ușă. ”Se pare că numărul minimal de susținători se adună rapid și UDMR va putea să predea mult mai multe semnături față de cele stabilite în lege. Se simte că sătmărenii vor schimbarea și susțin că ajunge cu distrugerea orașului. E foarte important că sătmărenii văd un partener în UDMR pentru schimbarea lucrurilor în bine”.

UDMR roagă locuitorii județului să primească cu încredere voluntarii Uniunii, care îi vor căuta pentru semnăturile de susținere. Totodată listele de susținători pot fi semnate și la reprezentanții UDMR din fiecare localitate, dar și în sediile Uniunii din județ.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 25, 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.