533 de persoane au solicitat asistență medicală la S.J.U. Satu Mare, în intervalul 25.03.2016 – 28.03

SJU SATU MAREPurtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, dr. Constantin Demian informează că în intervalul 25.03.2016 – 28.03.2016, ora 13.00, la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, au solicitat asistență medicală un număr de 533 de persoane.

Dintre acestea, 149 de persoane au ajuns la UPU in prima zi a doua zi de Paște, 42 cu probleme digestive și 10 persoane au fost în stare avansată de ebrietate. Alte 4 persoane au primit îngrijiri medicale după ce au fost victime ale unor evenimente rutiere iar două după ce au fost agresate.

S-au mai înregistrat două tentative de suicid, un bărbat și o femeie, ultima persoană necesitând internare în spital. Trei persoane au solicitat asistență medicală după ce au fost mușcate de câine, iar un copil în vârstă de un an a fost înțepat de o căpușă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 29, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.