Înotătorii CSM Satu Mare, premiați pentru rezultatele deosebite obținute la concursuri

În data de 29 martie 2016, marți, în sala de ședințe a Consiliului Local Satu Mare a avut loc premierea a 19 sportivi din cadrul Clubului Sportiv Municipal Satu Mare, pentru rezultate deosebite obținute la concursurile naționale și internaționale.

DSC01822Primarul dr. Dorel Coica a înmânat fiecărui sportiv Diploma de Merit pentru rezultate deosebite obținute la concursurile de natație și suma de 500 de lei. Sportivii fac parte din CSM Satu Mare, secția natație, fiind îndrumați cu multă dăruire de antrenorul Călin Mazilu.

DSC01826Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica i-a felicitat pe sportivi și a spus că ar fi bine ca elevii să petreacă o parte din orele de sport din școli la bazinul de înot. Pentru aceasta municipalitatea va amenaja pe un tren de trei hectare din zona stadionului Unio un complex sportiv care să poată găzdui cât mai multe ramuri sportive. Acest complex se se va realiza din fonduri europene. Anunțul a fost primit cu bucurie de toți participanții la festivitatea de premiere.

DSC01837

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 29, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.