A.J.O.F.M. organizează Bursa generală a locurilor de muncă la Satu Mare, în 14 aprilie

bursaAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare aduce la cunoștința tuturor agenților economici și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă faptul că în data de 14 aprilie 2016 va avea loc Bursa generală a locurilor de muncă, măsura activă care pune în legătură cererea cu oferta de locuri de munca de pe piața forței de muncă din județul Satu Mare.

Acțiunea se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor în data de 14 aprilie, de la ora 8.00 până la ora 16.00.

Toți agenții economici care au locuri de muncă vacante sau înființează noi locuri de muncă sunt invitați să le comunice la agenția județeană, strada Ion Ghica, nr. 36, telefon 0261/770237.

Noutatea bursei din anul acesta este un spațiu special amenajat pentru prezentări de firmă și locuri de muncă. Agenții economici vor avea posibilitatea de a-și prezenta firma, domeniul de activitate, serviciile oferite precum și de a-și descrie locurile de muncă vacante și care sunt cerințele de la posibili viitori angajați. Sunt alocate 15 minute pentru fiecare firmă și cei interesați sunt rugați să își anunțe dorința de a participa și mai ales să își pregătească o prezentare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 30, 2016. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.