Incident în Punctul de trecere a frontierei Petea. Distrugere și vătămare corporală din culpă

PeteaNerespectarea rândului în coloana de autovehicule ce aștepta trecerea frontierei a fost cauza unui incident petrecut ieri în Petea. În dimineața zilei de 29.03.2016, în jurul orei 08.00, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat telefonic, prin apel la SNAU 112, despre producerea unui incident între conducătorii de autovehicule  care așteptau să treacă frontiera.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției Rurale Satu Mare, care au stabilit că  T. Constantin de 30 de ani, din Medieșu Aurit, conducând un autocamion pe DN 19 A, a depășit coloana constituită din autocamioane care așteptau să iasă din țară, aflate parcate pe partea dreaptă a drumului, iar la un moment dat a fost blocat de alți conducători auto.

Unul dintre aceștia, Ioan C. de 35 de ani din Satu Mare, după mai multe discuții contradictorii avute cu cel ce a efectuat depășirea, a distrus prin lovire cu pumnii și picioarele ornamentele de plastic ce protejau oglinzile și stopurile autocamionului acestuia, precum și alte piese, în valoare totală de aproximativ 5.000 lei. Mai mult, în timpul acțiunii, Ioan C. a căzut de pe scara de acces în cabina autocamionului, lovindu-se la picior.

Pentru depășirea unei coloane aflate în așteptare, lui T. Constantin i-a fost reținut permisul de conducere, iar pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a produs incidentul, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și vătămare corporală din culpă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 30, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.