La Carei a fost comemorat fondatorul formației Castelanii, profesorul Karacsonyi Peter

Miercuri, 30 martie 2016, în curtea Centrului Cultural al municipiului Carei, a avut loc un scurt moment comemorativ în amintirea profesorului Karacsonyi Peter, fondatorul formației Castelanii, care în aceste zile ar fi împlinit 76 de ani.
19
La eveniment au participat foști și actuali ”castelani”. Au luat cuvântul Bogdan Georgescu și Szucs Jozsef, în calitate de fosti elevi ai regretatului profesor, care au elogiat munca fostului lor mentor, subliniind  rolul deosebit de important pe care acesta l-a avut în dezvoltarea actului cultural careian.
Tot în cadrul manifestării, la care a fost prezent și fratele fostului profesor, Karacsonyi Karoly, au fost depuse o coroană și un buchet de flori din partea organizatorilor și a celor prezenți, după care solistele Pop Niculina și Nemethi Tamara acompaniate de către prof. Szucs Joszsef au interpretat două melodii în memoria celului ce a fost profesorul Peter Karacsonyi.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 30, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.