Teatrul Municipal din Carei își deschide porțile, după reabilitarea completă

La invitația directorului Direcției de Cultură Carei, Bogdan Georgescu, în data de 30 martie, miercuri a avut loc o conferință de presă care a avut ca scop prezentarea la final de reabilitare generală a teatrului Municipal din Carei.

DSC01867Inaugurarea în fapt va avea loc în săptămâna viitoare cu spectacole de teatru ale artiștilor de la Teatrul de Nord Satu Mare. Atunci se va putea verifica pe viu acustica sălii, funcționarea întregii dotări a teatrului, aparatură, scenă, instalația de aerul condiționat, electrică, sonorizarea etc.

Așa cum a informat directorul Bogdan Georgescu, în prezent sala are 298 de locuri și prin adăugarea unor scaune în plus, dacă va fi nevoie, aici vor exista 350 de locuri pentru spectacole. S-au făcut îmbunătățiri și la cabinele artiștilor, au fost dotate cu mobilier nou, dușuri și tot ce este necesar pentru buna desfășurare a spectacolelor. Ambianța realizată de echipa de constructori este una deosebit de bună, asigurând spectatorilor confortul necesar vizionării în mod plăcut a spectacolelor.

teatru4Desigur că până la primul gong de săptămâna viitoare se mai pot face mici îmbunătățiri acolo unde se simte nevoia. Putem spune că prin înlăturarea fațadei existente până la renovare teatrul din Carei și-a recăpătat adevărata față locaș de cultură, așteptat cu mult interes de careieni și nu numai.

teatru1

teatru2
teatru3

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 31 martie 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.