Un bărbat din Tiream a ajuns la Spitalul Municipal din Carei după ce a fost bătut

pumnLa data de 30.03.2016, ora 13.20, Poliția Carei a fost sesizată telefonic prin apelul la SNAU 112, de către Spitalul Municipiului Carei, despre faptul că la primiri urgențe s-a prezentat o persoană care reclamă că a fost victima unei agresiuni.

La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică. Aceasta, în urma verificărilor efectuate, a stabilit că victima, Zeno D. de 32 de ani din Tiream, întâlnindu-se pe strada Avram Iancu din Carei cu Robert S. de 40 de ani, din Timisoara și Iuliu S. de 33 de ani, din Tiream, pe fondul unor divergențe mai vechi, a fost lovit de către aceștia cu pumnii in zona feței, provocându-i leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cerctetări pentru identificarea împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul, urmate de stabilirea încadrării juridice a faptei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 31 martie 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.