Trei permise de conducere au fost reținute ieri de polițiștii rutieri sătmăreni

fara permisPoliţiştii sătmăreni au acționat şi în cursul zilei de ieri pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului și pentru determinarea participanţilor la trafic să respecte regulile de circulație.

Pentru neregulile depistate în trafic, poliţiştii au aplicat 146 sancţiuni contravenţionale în baza OUG 195/2002 cu o valoare a amenzilor ce depăşeşte suma de 12.000 lei.

Ca măsură complementară poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, trei permise de conducere.

Cu ocazia activităților desfășurate, poliţiştii rutieri din Carei l-au fost identificat în trafic, pe strada Mihai Viteazu, pe Claudiu P. de 30 de ani din Domăneşti, care conducea un tractor care nu era înmatriculat sau înregistrat în evidenţele vreunei autorităţi române sau străine. Pe numele conducătorului auto s-a întocmit un dosar penal pentru conducerea pe un drum public a unui autovehicul neînmatriculat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 1, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.