Polițiștii au depistat alți doi autori de furturi din locuințe

Două localnice din Tăşnad au sesizat în cursul dimineţii trecute Poliţia, reclamat că le-au fost furate sume de bani din locuinţe. Ancheta a fost preluată în acest caz de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Tăşnad, care au reuşit în decurs de câteva ore să identifice principalul suspect şi să recupereze o parte din banii furaţi.

bani-portofelSuspectul, un tânăr de 25 de ani, din localitate, a pătruns în cele două case profitând de faptul că uşile erau neasigurate, sub pretextul de a apela la mila proprietarilor şi a cere mâncare pentru cei trei copii ai săi. Negăsind nicio persoană în holul locuinţelor, a furat un portmoneu cu suma de 265 de lei, iar dintr-o altă locaţie o geantă cu 60 de lei.

Csaba Z. este anchetat de poliţişti în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând a se stabili dacă a mai comis şi alte fapte de natură penală.

Şi poliţiştii Secţiei 7 Carei Poliţie Rurală au depistat suspectul în cazul unui furt din locuinţă. Florin C., de 23 de ani, din Hotoan, cunoscând locul în care vecinul său păstrează cheia de la casă, a pătruns în incintă şi a furat bunuri în valoare de 400 de lei, cosmetice şi articole de îmbrăcăminte. Pe numele tânărului,  anchetat în trecut de poliţiştii rurali tot pentru sustragere de bunuri, a mai fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 21, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.